Christmas Flute Fair

GESLAAGDE KERSTMIDDAG IN ‘DEN DOMP’

Zondag 15 december 2019 opende ontmoetingscentrum ‘Den Domp’ in Haaren van 14.00 uur tot 16.00 uur haar deuren voor een kerstmiddag georganiseerd door het muziekproject voor fluitisten ‘Beau4 Fantastic Flute Groups’ (BFFG) onder leiding van Elisah Schwarz van Noorloos en Wouter van Breugel, in samenwerking met het verenigingsleven uit Haaren en met de regionale middenstand. Met ruim driehonderd bezoekers kan worden teruggekeken op een gezellige en druk bezochte manifestatie.
Een team vrijwilligers onder leiding van Annerie Smits had ‘Den Domp’ omgetoverd tot een sfeervolle ruimte vol dennengroen en kerstverlichting.
De fluitisten van BFFG brachten de hun aangeleerde vaardigheid om te musiceren in ensembles in praktijk door binnen en buiten het gebouw te zorgen voor muzikale gezelligheid. Zij werden daar enthousiast in bijgestaan door een kinderkoor uit Dussen onder leiding van Sam Beisser.
Muziekvereniging Sint Gregorius uit Haaren bood gelegenheid om iedereen die aangestoken was door de muziek zelf eens een instrument uit te proberen.De regionale middenstand, verenigingen, stichtingen en particulieren hadden alle zorg besteed aan de opmaak van hun marktkraampjes en van hun waar. Er was een door boomkwekerij-groencentrum J. van de Wiel uit Haaren beschikbaar gestelde wensboom en voor de jeugd de mogelijkheid om kerststukjes te maken.
Ook voor de inwendige mens was gezorgd. Bezoekers konden genieten van glühwein, warme chocolademelk en chocolaatjes beschikbaar gesteld door Albert Heijn in Haaren, eiersalade belangeloos aangeboden door Slagerij en Traiteur J.P. van de Wiel uit Haaren en heerlijke kerststollen gesponsord door Bakkerij Coppens uit Helvoirt.
De middag werd afgesloten met een door alle BFFG-fluitisten gespeelde swingende uitsmijter: ‘Jingle Bell Rock’

Er kan worden teruggekeken op een zeer geslaagde middag, zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *